Exclusief voor leden:

Morning Detox XXL

RECEPT voor 1 persoon:

Een exclusieve Morning Detox XXL om powerful je dag te beginnen. De appelazijn is een wondermiddel voor je spijsvertering en kan helpen bij gewichtsverlies. We gebruiken het nu voor zijn gezondheidsaspecten. Het versnelt je stofwisseling en vermindert het hongergevoel. Citroenen zitten boordevol vitamine C en bevatten daarnaast B-vitamines flavonoïden, ijzer, calcium, magnesium, fosfor, koper, kalium en vezels. Vitamine C en flavonoïden helpen ons lichaam te ontgiften. Deze stoffen bevorderen het oplossen van nier- en galstenen, ontgiften onze lever en reinigen ons bloed.

BASIS:

  • Halve versgeperste citroen
  • 1 eetlepel Appelazijn
  • 0,5 theelepel Baking Soda

XXL:

  • Vers gesneden gember (duimdikte)
  • 1 eetlepel Moringa (krachtige thee)
  • 1 eetlepel Rozenbottel (bom aan vitamine C)
  • 0,5 eetlepel Hibiscus thee
  • 1 theelepel Goudenpasta

Levenslang & onbeperkt toegang tot een zeer effectieve 7-daagse Detox Challenge voor een CRAZY €1 per dag?

”Na de zwangerschap van mijn tweede kindje heb ik het niet zo nauw genomen met het eten van ongezonde voedsel. Op een gegeven moment stond ik op de weegschaal en stond er 99 kilo. Altijd heb ik tegen mijzelf gezegd ik wil niet over de 100 wegen. Dus ik schrok hier zo van. Toen is de knop om gegaan, wel langzaam. Op dit moment weeg ik 88,4 kilo en ben ik dus goed op weg naar een gezond en slank lichaam. Elke ochtend sinds de detox word ik met verbazing wakker, mijn buik wordt met de dag minder. Volgens mij is mijn lichaam eindelijk energie uit opgeslagen vet aan het halen.

En ik voel mij ook energieker! Gisteren heerlijk gewandeld met mijn zoontje en zelfs een stukje gerend, ook even weer geëmotioneerd omdat ik besefte dat ik het hardlopen heel erg mis. Dit ga ik dan ook zeker weer op pakken wanneer de tijd komt. Alles stap voor stap. Ik voel dat ik al van ver ben gekomen en ik steeds dichter bij mijn uiteindelijke doel kom, wanneer dat bereikt is, is mijn reis nog volop gaande, want er zijn zoveel mogelijkheden in het leven wat ik wil ontdekken.”

Liduina
LiduinaDetox Challenger